Ovo nije očekivala
35

Jedna od najljepših žena svijeta javila se s važnom molbom, fanovi u čudu: Neprepoznatljiva je

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po mnogima jedna od najljepših žena svijeta obratila se pratiteljima na Instagramu kako bi ih zamolila da pomognu požarom pogođenom ostrvu Maui na Havajima, no Nicole Scherzinger nije dobila reakcije kakvim se nadala.
"Molim vas da mi se pridružite u nošenju crvenog ovog tjedna u znak solidarnosti, nade, snage za obitelji grada Lahaine. Molim vas da nastavite činiti sve što možete kako biste pomogli Mauiju tokom ovog razaranja. Svaki dan se pronalazi sve više i više posmrtnih ostataka", napisala je Nicole ispod fotografije na kojoj pozira u crvenoj dukserici. Međutim, njena objava naišla je na niz kritika.

"A koliko si ti miliona do sada donirala?", "Da, nošenje crvenog će sve popraviti", "Nažalost, ti si plaćena i da ovo objaviš. Nosit ću crveno kada ti doniraš pola svoje neto vrijednosti. Naravno da nećeš, ali zato tražiš od običnih ljudi da daju ono što mogu", pisali su jedni, dok drugi tvrde da je nisu ni prepoznali.

"Uradila je toliko toga... Više i ne liči na sebe", "Botoks joj je u potpunosti izmijenio lice", "Neprepoznatljiva je", smatraju neki od njenih pratitelja.

Podsjećamo, ova 45-godišnja pjevačica rođena je u Honoluluu, ali je odrasla u Louisvilleu, u Kentuckyju. Već ranije su je napadali zbog neosjetljivosti jer se javila s odmora, dok na Havajima bijesne požari.