Na dodjeli Golden Globes
19

Jedan od posljednjih snimaka Lise Marie Presley: Djelovala nesigurno i govorila usporeno

I. S.
Screenshot: YouTube/extratv
Screenshot: YouTube/extratv
Lisa Marie Presley je nedavno bila na dodjeli Golden Globes nagrada, a mnogi njeni fanovi primijetili su na snimku da je djelovala nesigurno te govorila usporeno.

Na ovaj događaj stigla je zbog prikazivanja filma "Elvis" reditelja Baza Luhrmanna. Ulogu Elvisa Presleyja tumačio je Austin Butler. Lisa je na crvenom tepihu rekla svom prijatelju Jerryju Schillingu da će se pridržati za njega.

Ispričala je da bila oduševljena Austinovim glumačkim umijećem. S obzirom na to da je pričala polako, mnogi fanovi su joj pružili podršku u komentarima. Neki su spomenuli da ona ne zaslužuje osude zato što pati zbog samoubistva svog sina Benjamina.

"Izgleda pomalo izgubljeno, ali je bez obzira na to pažljivo saslušala pitanja i odgovorila na njih. Želim joj sve najbolje. Prošla je kroz toliko toga", napisala je jedna korisnica YouTubea.

"Lisa je imala mnogo težak život. Tu je i činjenica da Elvisa porodica ima historiju srčanih bolesti. Mnogo sam zabrinuta za nju", dodala je druga.

Nažalost, Lisa se nije uspjela oporaviti te je preminula u 55. godini. Američki mediji navode da je imala iznenadni srčani zastoj.