Preslatka fotografija
77

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca pokazao svoje blizance: Mogu nositi samo kostim Thora

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca Chris Hemsworth najpoznatiji po ulozi Thora, pohvalio se svojim mini verzijama jednog od omiljenih Marvelovih junaka.

Naime, Chrisovi blizanci koje je dobio sa suprugom Elsom Pataky, Sasha i Tristan, napunili su osam godina i tim povodom pozirali su u kostimima Thora, a u rukama su imali legendarne čekiće po kojima je taj lik prepoznatljiv.

"Sretan 8. rođendan mojim dječacima! Ako pitate smiju li nositi bilo koji drugi kostim super heroja osim Thora, odgovor je ne", našalio se Chris ispod preslatke objave koja je pokupila preko 3 miliona lajkova.

"Divan si otac", "Preslatki su", "Ovaj opis je sve", "Samo da jedan ne poželi da nosi kostim Lokija", "Sretan rođendan preslatkim dječacima", nizali su se komentari ispod objave.

Inače, Hemsworth već godinama glumi Thora u Marvelovim filmovima o superjunacima i istovremeno slama srca obožavateljica diljem svijeta, ali njegovo srce pripada samo jednoj ženi, 45-godišnjoj španjolskoj glumici Elsi Pataky. I dok se o samom Hemsworthu zna dosta toga, njegova ljepša polovica je nešto manje poznata u javnosti.

Prije nego što je 2010. godine upoznala Chrisa, od 2006. do 2009. godine bila je u vezi s drugim glumcem, oskarovcem Adrienom Brodyjem. Za Brodyja se pričalo kako je u potpunosti opsjednut Elsom.

No kad je Brody htio nešto više, Elsa mu je rekla da ne želi brak i djecu jer je fokusirana na karijeru. U jednom trenutku su se i zaručili, a glumac joj je za 31. rođendan poklonio dvorac.

Godinu dana nakon njihova prekida, Elsa je upoznala Chrisa i za njega se udala nakon samo šest mjeseci veze te rodila troje djece.

Glumac je jedno vrijeme povukao iz holivudskog načina života kako bi se posvetio obitelji.