Konačno priznao
0

Jean Claude Van Damme imao ljubavnu aferu sa Kylie Minogue

Klix.ba
Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme
Glumac Jean Claude Van Damme je konačno potvrdio navode o tome da je imao ljubavnu aferu sa pjevačicom Kylie Minogue. Kako je rekao, ne bi bilo normalno da je propustio tu priliku.

Van Damme trenutno promoviše film "The Expendables 2", u kojem igra ulogu glavnog negativca koji se bori protiv likova koje glume Sylvester Stalone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis i Dolph Lundgren.

Pedesetjednogodišnji glumac je za The Guardian rekao da su on i Minogue imali aferu na Tajlandu za vrijeme snimanja filma "Street Fighter" iz 1994. godine.

Kada su ga novinari po ko zna koji put pitali za tu aferu, glumac je rekao: "Da. U redu. Da, da, da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu, imali smo aferu. Slatki poljupci, predivno vođenje ljubavi. Bilo bi nenormalno da nisam imao tu aferu. Ona je prelijepa i bila je tamo ispred mene svaki dan sa prelijepim osmijehom, simpatična, šarmantna. Nije se ponašala kao neka velika zvijezda. Dobro sam poznavao Tajland pa sam joj pokazao tu zemlju iz svoje perspektive. Ona je prava dama."