Kako zapravo izgleda
53

Je li Ivana Knoll pretjerala s Photoshopom? Objavljene njene neobrađene fotografije

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll je nedavno prisustvovala utrci američkih punokrvnih konja Pegasus u Južnoj Floridi te se na društvenim mrežama pohvalila izgledom.
Fotografima je pozirala noseći ružičasti komplet kojim je naglasila atribute, otvorene štikle i Jacquemus torbicu.

"Kakav divan vikend", napisala je na Instagramu. Ubrzo su objavljene Ivanine neobrađene fotografije, a mnogi smatraju kako je pretjerala s korištenjem Photoshopa i da prikazuje nerealne standarde ljepote.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ona se još uvijek nije oglasila povodom kritika na njen račun. Kao što je poznato, nju su i ljetos prozivali i ismijavali jer je bilo očigledno da je na fotografijama iz Londona produžila noge.

Ona je ranije u intervjuu za RTL odgovorila na pitanje šta misli o estetskim operacijama.

'"Nemam ništa protiv. Pobornik sam prirodnog izgleda, ne preferiram ni pretjerano jaku šminku, ali ko voli, neka izvoli. Svakako podržavam estetsku hirurgiju, ali treba imati mjeru jer djevojke nekad zaista pretjeraju. No, o ukusima se ne raspravlja. Ako je osoba zadovoljna, ko sam ja da sudim?", izjavila je.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Inače, Ivana se nedavno požalila na kolege koje su navodno ljubomorne na nju.

"Vi nastupate u garaži, a ja sam predodređena za velike stvari jer imam veća mu*a od sviju vas zajedno. S ljubavlju, DJ-ica Knoll Doll. Odbijam milione dolara jer neću da otvorim OnlyFans", između ostalog je napisala.