|

Jay Z s nestrpljenjem iščekuje da postane otac

Jay Z s nestrpljenjem iščekuje da postane otac
0
S
Sarajevo-x.com
15.11.2011. u 11:29
4
komentara
0

dijeljenja
Jay Z s nestrpljenjem iščekuje da postane otac Jay Z
Jay Z je kralj hip hopa, uspješan poslovni čovjek i uskoro će postati otac. On je također jedna od tajnovitijih javnih ličnosti i ne dijeli puno stvari sa medijima. Časopis GQ's proglasio ga je muškarcem godine.
Sa Kanye Westom Jay Z je koproducirao "Watch the Throne" i potvrdio zašto je najbolji u hip hopu. Ovaj album je u kratkom roku proglašen jednim od boljih u ovoj kategoriji.

"Kanye pomiješa sve i onda mi kaže da to treba da se doda. Ja ga gledam i ne mogu da vjerujem. Ponekad me izluđuje. Snimimo hiljade verzija jedne pjesme, a on odbije jer to nije onako kako on zamišlja", komentarisao je Jay saradnju sa Kanyeom, prenose američki mediji.

Jay je dodao da mu je sada jedina misija da bude u blizini kada Beyonce rodi bebu. Obećao je sebi da će gledati svoje dijete kako odrasta, jer njegov otac nikada nije bio s njim.

"Bogatstvo nije ljubav. Biti uz svoje dijete, to je ljubav. Kada pogledam sve ove bogate ljude i njihovu djecu, ona samo žele da su sa svojim roditeljima i ništa više. Ja ne sudim nego samo posmatram oko sebe. Imaju sve materijalno, ali im ipak nedostaju pažnja i ljubav", dodao je Jay.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...