Showbiz
0

Javila se misteriozna Australka koja je osvojila srce "Harryja Pottera"

Sarajevo-x.com
Daniel Radcliffe, koji se proslavio ulogom Harryja Pottera, ugledao je prelijepu Australku na dodjeli filmskih nagrada u Sydneyu i zaljubio se, ali su njegove nade uništene kad je ona obznanila da ima momka.

Plavoooka ljepotica koja se smješkala i očijukala sa Danielom na partyju je Cassie McKay. Daily Mail prenosi kako se ova djevojka priprema za let u London sljedeće sedmice. Ipak, izjavila je kako ima momka i želi mu ostati vjerna.

Radcliffe je za sidnejske novine govorio o tome kako je cijelo veče pokušavao da je nađe ne bi li joj tražio broj telefona, nakon što su se dugo gledali u toku ceremonije.

"Tražio sam je satima kao neki patetični luđak," pričao je Daniel koji nije imao sreće u svom traženju.

Daniel i Cassie
Daniel i Cassie

"Ne znam joj ni ime, ne mogu se sjetiti," odgovorio je kad mu je novinar ponudio pomoć pri traženju. Nakon što je priča o traženju misteriozne Australke objavljena, Cassie se javila sa nepovoljnim vijestima za mladog glumca. Poslala je i sliku sa svojim momkom, ali i sliku sa Danielom, kako bi utvrdila da je ona ta koju je nesretni mladić tražio.

"Nadam se da ljudi ovo neće prokomentarisati kao da želim svojih 15 minuta slave ili nešto slično," rekla je Cassie.

Uprkos dokazima koje je Cassie poslala, pojavile su se i druge djevojke koje su takođe tvrdile da su upravo one te večeri nakratko razgovarale sa Danielom i da bi mogle biti "osvajačice njegovog srca". Neke od njih, kao što je saksofonistica Savannah Blount, rekle su da žele izaći s Danielom i da su osjećanja koja je on otkrio uzajamna.

Cassie i Matty
Cassie i Matty