Zvijezda filma "Aquaman"
54

Jason Momoa se pojavio na svadbi i iznenadio mladence

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvijezda DC blockbustera "Aquaman" Jason Momoa nedavno je iznenadio novopečeni bračni par tako što se pojavio na njihovom vjenčanju na Havajima.

Iako oduševljava hiljade ljudi širom svijeta svojom ulogom Aquamana, Jason Momoa, uprkos gustom rasporedu, uspijeva naći vremena kako bi oduševio svoje fanove i u stvarnom životu.

Naime, nedavno je jedan novopečeni par imao sreće da se upozna s glumcem na Havajima. U četvrtak je Katie Meyers fotografirana sa svojim suprugom Brandonom na plaži u Oahuu nakon svadbene svečanosti, a iznenada im je Momoa "uletio" u kadar.

Glumac, koji je rođen na Havajima, boravio je na ovom ostrvu radi premijere "Aquamana" i slučajno je naišao na par koji je učestvovao u romantičnom snimanju zalaska sunca.

Momou su u to vrijeme pratili njegovi prijatelji i rođaci te su svi počeli čestitati Meyers i njenom suprugu na sklopljenom braku, piše Independent.

"Htjeli smo zabilježiti nekoliko romantičnih trenutaka sa svadbe, a Jason Momoa, neki od njegovih članova porodice i prijatelji su se izenada pojavili", rekla je ona.