Nedavno se razveo
50

Jason Momoa objasnio da nije beskućnik: Samo sam bez kuće, imam lijepu prikolicu

L. R.
Jason Momoa (Foto: EPA-EFE)
Jason Momoa (Foto: EPA-EFE)
Holivudski glumac Jason Momoa objasnio je da ipak nije postao beskućnik nakon razvoda od Lise Bonet.

Nakon što je početkom sedmice privukao pažnju izjavom da je nakon razvoda od Lise Bonet ostao bez doma te da živi na ulici, 44-godišnji glumac je objasnio da su mediji pogrešno protumačili njegovu izjavu.

"Samo sam bez kuće. Nisam beskućnik. Imam lijepu prikolicu. Svi kažu: 'Jason Momoa je beskućnik'. Ja kažem: 'Opustite se. Imam je*enu vreću za spavanje", šaljivo je rekla zvijezda "Aquamana" za magazin People.

On je sada podijelio da je zapravo uzbuđen što će jednog dana kupiti kuću te se nastavio šaliti kako će ljudi biti začuđeni kada je zaista kupi. Objasnio je da se nomadski život, kojeg je spominjao ranije ove sedmice, zapravo odnosi na njegovo radno okruženje jer puno putuje.

Inače, radio je na snimanju dokumentarnog serijala "On the Roam", gdje snima susrete s obrtnicima, muzičarima i sportašima dok putuje SAD-om. Serijal je nastao jer mu se sviđala ideja da snima s običnim i nepoznatim ljudima.

Također, poznato je da će nakon premijere ovog dokumentarnog serijala, koji će biti objavljen 18. januara, otputovati na Novi Zeland kako bi snimio film "Minecraft".

Podsjećamo, Momoa je riješio svoj razvod s Lisom Bonet u ponedjeljak. U dokumentima, koje su mediji dobili, nekadašnji par postigao je dogovor o svojim bračnim pravima i zajedničkoj imovini. Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihovom djecom Lolom (16) i Nakoa-Wolfom (15).