Glumac se prisjetio
73

Jason Momoa: Na početku snimanja GOT-a nisam imao novca, spavao sam u kombiju

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jason Momoa je osvojio fanove ulogom Khala Drogoa u popularnoj seriji Game of Thrones, a nakon toga je nastavio nizati uloge i ostvarivati sve veće uspjehe. Danas živi luksuznim životom, a nekada nije imao novca ni za avionsku kartu, čega se i prisjetio.

"Pretraživao sam svoj telefon i pronašao ovo. Fotografija je nastala na jednom od parkinga u Irskoj, gdje sam bio sa svojim najboljim prijateljem. Tada smo napravili pauzu od snimanja GOT-a, ali nismo imali novca da odemo kući pa smo iznajmili kombi i vozili se po Irskoj tražeći najbolju verziju Guinnessa", napisao je mladi glumac na Instagramu dodavši kako ja upravo tada otkrio kako je Guinness na svim mjestima jednako dobar.

Dodao je kako je tada upoznao mnoštvo odličnih ljudi i proživio još više lijepih momenata, te kako će ih zauvijek pamtiti.

"Još uvijek mi nedostaje moja porodica, a čini mi se kao da tek počinjem", napisao je te zaključio tekst rečenicom kako će svog prijatelja Briana pitati za još fotografija.

Iako se Momoa pojavio samo u prvoj sezoni serije, nastavio je pratiti ekipu kroz svih preostalih sedam sezona te ih je do samog kraja srčano podržavao.