Boluje od raka kostiju
10

Jasmin Stavros unatoč teškom zdravstvenom stanju našao se na listi izvođača CMC festivala

L. R.
Jasmin Stavros (Foto: Pixsell/Dusko Jaramaz)
Jasmin Stavros (Foto: Pixsell/Dusko Jaramaz)
Hrvatski pjevač Jasmin Stavros unatoč teškom zdravstvenom stanju našao se na popisu izvođača na ovogodišnjem izdanju CMC festivala, koji će se održati u Vodicama 9. i 10. juna.
Nakon što je nedavno za hrvatske medije otkrio da boluje od raka kostiju i da je trenutno na bolničkom liječenju, vijest o njegovom nastupu je mnoge iznenadila.

Tim povodom hrvatski portal Index.hr, kontaktirao je direktora izdavačke kuće Croatia Recordsa Želimira Babogredaca, kako bi on pojasnio o čemu je zapravo riječ.

"Jasmin Stavros je naš dugogodišnji ekskluzivac i jedan od stalnih učesnika na CMC festivalu. I ove godine njegov tim je predložio, a mi prihvatili novu pjesmu, tako da smo svi u očekivanju dobrih vijesti o zdravstvenom stanju našeg Jasmina", izjavio je Babogredac za Index.hr.

Podsjećamo, Jasmin Stavros u martu je medijima objasnio da je zbog jakih bolova u leđima posjetio ljekara te da su mu tada ustanovili da boluje od raka kostiju, a sumnjalo se i na rak želuca. Pričao je i tome da trpi jake bolove nakon zračenja i da moli Boga za svoj oporavak.