Showbiz
23

Janice Dickinson jecajući otkrila detalje o noći kada ju je silovao Bill Cosby

Klix.ba
Manekenka poznata po ekscentričnom ponašanju 59-godišnja Janice Dickinson rasplakala se u emisiji uživo na CNN-u, kada je otkrila šokantne detalje o noći kada ju je, kako tvrdi, silovao Bill Cosby.

Dickinson je kazala kako ju je Cosby silovao prije 30 godina u hotelu Lake Tahoe. Kazala je kako ju je namamio pričom o napredovanju u poslu, kada ju je drogirao a potom silovao dok je bila bez svijesti. Zaplakala je kada se prisjetila kako se probudila s bolovima u predjelu genitalija i spermom na odjeći.

Istakla je kako nikada nije sumnjala u njega i da mu je vjerovala, a da ga sada smatra monstrumom i zlobnikom jer je tada bio oženjen.

"Bila sam sama s njim i imala sam bolove zbog menstruacije. On mi je rekao kako ima nešto za to i dao mi je pilulu. Kada sam gubila svijest imala sam Polaroid kameru i uspjela sam snimiti nekoliko fotografija. Samo se sjećam njega na sebi i buđenja ujutro. Sjećam se bola u predjelu genitalija, a sperma je bila svuda po mojoj pidžami. Donji dio nisam imala. Spakovala sam se i pobjegla. Bila sam ljuta, bijesna, mrzila sam njega, ali i sebe", rekla je Dickinson.

Iako je na početku rekla kako se ničega ne sjeća, kasnije je počela pričati kako se sjeća "odvratnog osjećaja kada je penetrirao u njenu vaginu i anus".

Cosbyjevi advokati tvrde kako je sve izmislila.

"Priča Janice Dickinson o silovanju je laž. Postoje kontradikcije u onome što tvrdi sada i onoga što je napisala u knjizi i što je rekla medijima 2002. godine", naveli su u izjavi advokati poznatog komičara.

No, Dickinson je oštro negirala te optužbe.

"Ja sam Janice Dickinson i prvi sam supermodel na svijetu, a ovo se dogodilo 1982. godine u Lake Tahoeu", rekla je .