Gola na naslovnici "Closera"
0

Janice Dickinson: "Imam 55 godina i volim svoje tijelo"

Sarajevo-x.com
Janice Dickinson, manekenka poznata po svom ekscentričnom ponašanju, pokazala je da se ne stidi svog tijela iako ima 55 godina. Potpuno gola, samo u štiklicama na nogama, Janice je stala pred objektiv fotografa magazina "Closer".

Dickinsonova, koja sama sebe naziva prvim supermodelom, javnosti je i poznata kao osoba koja je imala jako mnogo plastičnih operacija. Međutim, uprkos brojnim operativnim zahvatima manekenka ističe kako neizmjerno voli svoje tijelo.

Kako tvrdi, sjajnu figuru održava dijetama i redovnim i napornim vježbanjem, a s vremena na vrijeme potpomogne se injekcijama botoxa.

"Volim svoje tijelo. Moram stalno vježbati i brinuti o svemu što unosim u svoj organizam. Relaksiram se i meditiram 80 minuta dnevno. Jedem samo zdravu hranu - ribu, svježu salatu, sok od mrkve…", kazala je Dickinsonova koja također voli stalno vršiti korekture na svom tijelu.

Prvi put je pod nož otišla kada je imala 32 godine.

"Ništa nije previše. Ukoliko će se osoba nakon operacije osjećati bolje ja je podržavam. Prvi put sam injekciju botoxa primila kada sam imala 40 godina i sada to činim svakih šest mjeseci", kazala je Dickinsonova.

Inače, manekenka ima dvoje djece, a bila je u vezi sa brojnim poznatim ličnostima među kojima i sa Liamom Neesonom, Sylvesterom Stalloneom, Bruceom Willsom, ali i sa Mickom Jaggerom za kojeg je jednom izjavila da ima nevjerovatno mali penis.