Trogodišnji Oskar
26

Janica Kostelić progovorila o sinu čije je rođenje obavijeno velom tajne: Još nije skijao

D. J.
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Najbolja hrvatska skijašica svih vremena Janica Kostelić otkako se penzionisala rijetko se pojavljuje u medijima, no nedavno je ipak progovorila o svom privatnom životu.

Naime, višestruka osvajačica olimpijskog zlata 2019. godine na svijet je donijela sinčiča Oskara. Sada je otkrila da je majčinstvo potpuno ispunjava te da će još malo pričekati kako bi sina podučila skijanju.

"Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi", rekla je za HRT.

Janica nikad nije javno otkrila ko je otac njenog trogodišnjeg sina, a hrvatski mediji su nagađali da je riječ u tjelohranitelju koji je porijeklom iz Petrinje i koji je od nje stariji šest godina.

Inače, Janica je nedavno privukla pozornost na svečanosti tokom koje je Hrvatski skijaški savez njenom ocu Anti Kosteliću - Gipsu dodijelio nagradu za životno djelo.

Raspoložena Janica na svečanoj dodjeli nagrade Hrvatskog skijaškog saveza
Raspoložena Janica na svečanoj dodjeli nagrade Hrvatskog skijaškog saveza

Bivša skijašica se pojavila u damskom, elegantnom izdanju te je nasmijana i dobro raspoložena pozirala okupljenim fotografima.