Tvrdi prijatelj
30

Janet Jackson neće prihvatiti isplatu od 500 miliona dolara od Wissama Al Mana

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Prošle sedmice je objavljeno da se pjevačica Janet Jackson razvodi od supruga Wissama Al Mana s kojim je nedavno dobila prvo dijete. Ubrzo nakon toga je objavljeno i da će Janet, prema predbračnom ugovoru, dobiti veliko bogatstvo od supruga ukoliko ostanu u braku pet godina.

Međutim, pjevačicin kreativni direktor i prijatelj Gil Duldulao tvrdi da Janet od supruga milionera nije tražila 500 miliona dolara, kao što neki mediji pišu.

"Čak i ako postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara jer je rodila dijete, ona taj novac neće prihvatiti jer nije takva. Ona je karakterna osoba i ne želi isplatu niti bi je prihvatila. I da ste dobro informisani znali biste da u braku nije bila pet godina nego četiri godine i nekoliko mjeseci", napisao je Duldulao na Instagramu nižući uvrede za one koji tvrde drugačije.

Spekulacije u novcu pojavile su se nakon što je Wissam na svojoj internet stranici napisao da su on i Janet u prijateljskim odnosima.

"Najdivnijoj osobi na svijetu, hvala ti na božanstvenoj ljubavi, vječnoj podršci i zato što si mi bila prijatelj. Volim te, ako Bog da, bit ćemo zajedno na vječnom svijetu", napisao je Wissam.

Izvori su ranije naveli da su Janet i Wissam odlučni da budu dobri roditelji čak i ako ne žive odvojeno. Njihov tromjesečni sin Eissa živjet će s majkom u Londonu.