Hospitaliziran u aprilu
60

Jamie Foxx još uvijek se oporavlja od misteriozne zdravstvene komplikacije

L. R.
Jamie Foxx (Foto: EPA-EFE)
Jamie Foxx (Foto: EPA-EFE)
Američki glumac Jamie Foxx još uvijek se oporavlja od misteriozne zdravstvene komplikacije koja mu se dogodila prije sedam mjeseci.
Iako se često pojavljuje na društvenim mrežama, Jamie Foxx još uvijek se oporavlja od nepoznate zdravstene komplikacije kada mu je pozlilo na snimanju filma "Back In Action".

Međutim, izvor blizak glumcu navodi da on još uvijek snosi posljedice od tog dana. Zbog toga je pauzirao snimanje novog filma, ali više ne vodi ni emisiju "We Are Family".

"Njegovo povlačenje iz još jednog projekta zabrinulo je prijatelje da se nije oporavio tako dobro kao što svi misle. On se bori, ali Jamie je bio vrlo tajnovit o tome što se dogodilo, a ne priča ni o svom oporavku", rekao je izvor za medije.

Iako je rekao da se osjeća bolje i nestrpljivo čeka da se vrati na posao, izvori naglašavaju da mu ipak treba više vremena za oporavak.

Inače, Foxx je proveo nekoliko sedmica u rehabilitacijskoj ustanovi u Chicagu, koja je specijalizirana za moždane udare i traumatske ozljede mozga, a trenutno ide i na fizikalne terapije. Pojedinosti Foxxovog zdravstvenog stanja ostaju neotkrivene čak i bliskim prijateljima te porodici, gdje se ističe njegova želja za privatnošću.