Showbiz
0

James Blunt: Seks mi je jako važan

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Britanski pjevač James Blunt, koji je nedavno priredio nezaboravan spektakl publici u sarajevskoj Zetri, u jednom intervjuu je priznao kako mu je seks veoma važan.

Bivši pripadnik KFOR-a, koji je ranije bio u ljubavnoj vezi s slavnom partijanericom Paris Hilton, iskreno je kazao kako ne može živjeti bez redovnih "rituala u spavaćoj sobi".

Također je otkrio kako obožava piti alkohol, a after-show partyji su mu jedna od najdražih "obaveza" u njegovom poslu.

Obožavamo piti nakon svakog koncerta i upravo zato uvijek pravimo after partyje. 85 koncerata svake godine podrazumijeva 85 after partyja u 85 različitih zemalja", dodao pje op pjevač, koji je prošle godine, na radost obožavateljki, prekinuo ljubavnu vezu sa supermodelom Petrom Nemcovom.

Na pitanje kako podnosi negativne novinske natpise, James je odgovorio kako nikada nije išao kod terapeuta, budući da mu je svaki intervju poput "ozbiljne terapije", mada priznaje da mu je ponekad teško.

"Ponekad kada čitam šta mediji pišu o meni, negativni komentari me mogu uzrujati, ali uvijek pokušavam pozitivno gledati na sve stvari. Gotovo svake noći slušam kako 20.000 ljudi pjeva stihove mojih pjesama, te kako dijele moje nade i strahove. Oni se poistovjećuju s mojim vlastitim životnim iskustvom, što me jako usrećuje."

Simpatični britanski muzičar je svjetsku slavu stekao baladom "You're Beautiful", koju je, 15. juna, publika u sarajevskoj Zetri imala priliku čuti i uživo.