Otvoreno o problemu
6

Jada Smith progovorila o teškom periodu u životu njene kćerke Willow

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jada Pinkett Smith je u jednoj od svojih emisija "Red Table Talk" otvoreno pričala o periodu života kada joj je njena kćerka Willow Smith otkrila da se samopovređivala kada je bila mlađa te kako je ona reagovala i izborila se s tim.

"Više sam se fokusirala na to kako da je izvučem nego na ono što ju je uvelo u sve to. Bila sam ponosna što je to mogla podijeliti sa mnom na taj način", rekla je Jada.

Naglasila je da se htjela fokusirati na svoju kćerku i ono što prolazi te joj na taj način pomoći da što lakše prođe kroz to iskustvo. Willow se također oglasila po ovom pitanju kazavši da se često pitala zašto je zaglavila u sivoj fazi života i da se često pitala koja je svrha njenog postojanja.

"U tom periodu sam slušala dosta depresivne muzike, bila sam uvučena u tamnu rupu i samopovređivala sam se", rekla je Willow Smith.

Također je pokazala svoje ožiljke na rukama, govoreći da su skoro nestali.

"Sjećam se nekoliko momenata u kojima sam potpuno izgubila svjesnost nad svojim postupcima. Nikome nisam govorila o tome jer je to čudan i mračan period mog života. Ali dala sam sebi priliku da se izvučem iz toga i isto bih preporučila svima", rekla je kćerka Willa Smitha.