Pjevač je napisao jedan
54

Jacques traži najbolji vic o sebi, ideja je nekima grozna: Ovo je prežalosno

D. J.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvatski pjevač Jacques Houdek na svom Facebook profilu objavio je nagradnu igru u kojoj dijeli kupone za jednu pizzeriju, a osvojit će ih oni koji napišu najbolji vic o njemu.

"E, pa da vas čujem sad - koji ste najbolji vic o Jacquesu čuli? Jacques je samo jedan; za drugog jednostavno nema mjesta? Da čujeeeeem!!!" Šaljite viceve u komentare - da se svi doooobro nasmijemo, kaj nam drugo preostaje, ne?", poručio je svojim pratiteljima te dodao da viceve mogu pisati do nedjelje do 18 sati.

[

Mnogi su se odmah uključili u nagradnu igru i pisali viceve, ali bilo je i onih Jacquesovih fanova koji smatraju da je to tužno i neprimjereno.

"Meni je ovo prežalosno da bi bilo smiješno... Ismijavati bilo koga, a pogotovo divnog čovjeka poput Jacquesa uopće nije ljudski. A svima koji žele pojesti pizzu na račun uvreda iako su i 'vicevi' želim dobar tek... da vam ta pizza ostane u sjećanju", "Ovo je prestrašno! Koliko ljudi je u stanju izrugivati nekoga za 100, 200 ili 300 kuna .... E jadnici jadni, jeftini... Jeste li toliko gladni da ste se prodali za takvu siću? Kako samo lakomost i sama pomisao na nešto besplatno otkriju pravo lice. Izrugivanje radi pizze, a koje se za tri dana nećete ni sjećati??? Fuj", pisali su.

"Čitam viceve i mene je sram. Ne mogu to. Nije pizza toga vrijedna", zaključila je jedna pratiteljica.