Njega nije oduševila
23

Jacques Houdek jasan: Ako je netko tamne boje kože, ne znači automatski da sjajno pjeva

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je Jacques Houdek iskritikovao žiri hrvatske emisije Supertalent, sada se obrušio i na pojedine izvođače.
Naime, jednoj pratiteljici je zasmetalo jer je u svom komentaru naglasio da je takmičarka Supertalenta, čiji je nastup po Jacquesovom mišljenju neopravdano oduševio žiri, bila tamne boje kože.

"Od svog teksta, komentara bio ispravan ili ne, moram prokomentirati riječ 'tamnoputa'... Jednostavno imenovati curu ili spomenuti odakle dolazi...sve ostalo je nepotrebno!" napisala je pratiteljica ispod njegove objave. Međutim, pjevač je čvrsto ostao pri svom mišljenju.

"Ne. Upravo je važno bilo podvući tamnoputa. Zašto? Pa zato, jer ljudi kod nas (pa i tzv 'profesionalci') vjeruju da svatko tko je tamne boje kože automatski sjajno i pjeva. A to nije istina. Cura je slatka, draga, ima tužnu životnu priču, blabla... Ok. Ima prosječan glas i talent, daleko je to od supertalenta. I zato je svako snebivanje i oduševljenje nekog člana žirija, koji bi tu trebao biti meritoran - nepotrebno i to je ono što sam ja napisao", zaključio je Jacques.

Podsjećamo, pozornost u prošloj emisiji je bila usmjerena ka pjevačici Digni Mbepere iz Tanzanije i njenoj izvedbi pjesme Whitney Houston "I Will Always Love You".

Digna se predstavila kao mlada osoba koja "nije imala za hranu, cijeli život se borila sama, te koja je, prolazeći kroz svašta, mogla biti i mrtva". Članica žirija Martina Tomičić, nakon izvedbe rekla je Digni da ona ima "talent koji im treba".

"Malecka je slatka, ali doista nije ništa posebno. Koliko samo mi imamo boljih, daleko boljih mladih pjevača i pjevačica", napisao je Jacques i poručio da žiri "izvaljuje" nevjerojatnu količinu gluposti.