Višak "promocije"
0

FOTO+VIDEO / J. Lo. "pokazala" dojku na njemačkoj televiziji

Sarajevo-x.com
(Foto: Reuters)
Što se tiče pehova tokom javnih nastupa pjevačica i glumica Jennifer Lopez vjerojatno može računati na to da joj je ovo jedan od najgorih. Naime, 42-godišnja J. Lo. je tokom gostovanja u emisiji jedne njemačke televizije "pokazala" dojku.

Lopez ovih dana po Evropi promovira svoj najnoviji album "Love", ali ovo joj je bez sumnje ipak višak u promociji. Sve je počelo kada je J. Lo. došla u kočiji na snimanje posljednje emisije Thomasa Gottschalka 'Wetten Das ...?', koja je rađena na Palma de Mallorci, u Španiji.

Pjevačica je izgledala fantastično u dugoj haljini dok je pozdravljala prisutne obožavatelje. Kada ju je pozdravio voditelj emisije Thomas Gottschalk i prvak Formule 1 Sebastian Vettel nalet vjetra je otpuhao haljinu sa mjesta sa kojeg očigledno nije trebao, odnosno sa kojeg je J. Lo. vjerovatno računala da neće.

Prvo joj je haljina previše otkrila noge, a potom je uslijedio još veći peh. Kada je napokon htjela da sjedne na sofu i kada se prilikom toga nagela, dojka joj je "izletila" van haljine. Pjevačica je izgleda kasnije bila potpuno svjesna tokom intervjua da je Gottschalku i Vettelu, ali i ostatku svijeta, upravo pokazala jedan od svojih "aduta". Stoga, je otišla da se presvuče, te se nešto kasnije na bini pojavila u kratkoj crnoj haljinici.