Showbiz
0

J. Lo će se podvrgnuti umjetnoj oplodnji?

Sarajevo-x.com
Jennifer Lopez je postigla ono o čemu većina žena može samo sanjati: uspjeh na muzičkoj sceni, filmu i svijetu mode. No, ono što Jennifer Lopez želi više od svega, većina prosječnih žena može vrlo lako postići – trudnoću.

"The National Enquirer" tvrdi kako je Jennifer pretrpjela još jedan poraz u svojoj skoroj deceniju dugoj bitci za rađanje djeteta.

Prema pisanju tog časopisa, Jennifer je nedavno dobila pozitivan rezultat na kućnom testu trudnoće. Oduševljena Jennifer je skupa sa svojim suprugom, Marc Anthonyjem, otišla kod doktora, koji joj je, nakon deatljnih testova, saopćio da ipak nije trudna.

Izvor blizak Jennifer Lopez kaže kako je "Jennifer dijete čekala skoro 10 godina, ali sve njene nade su umrle u doktorovom uredu. Sad je J. Lo opet na početku".

Izvor je također potvrdio da J. Lo uzima lijekove za plodnost, te da planira nastaviti sa njihovim konzumiranjem do decembra. "Ako to ne bude dalo rezultata, J. Lo planira da se podvrgne vještačkoj, "in vitro" oplodnji", tvrdi neimenovani izvor.