Razvod ipak na pomolu?
30

Izvor tvrdi kako je Ben Affleck bio "privremeno lud" i da je shvatio da njegov brak s J.Lo neće uspjeti

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Izvor za američke medije tvrdi da je Ben Affleck bio "privremeno lud" te da je sada shvatio da njegov brak s Jennifer Lopez neće uspjeti. Također smatra kako je glumac definitivno donio odluku da zatraži razvod.

"Kada bi postojao način da se razvede na osnovu privremene ludosti, on bi to učinio. On smatra da su protekle dvije godine bile grozničavi san, a sada je došao sebi i shvatio da naprosto nema šanse da ovo funkcioniše", rekao je za Page Six.

Kao što je poznato, glasine o njihovom razvodu su se počele širiti sredinom ovog mjeseca, kada je objavljeno da se Ben iselio iz njihovog zajedničkog doma.

Nedavno su zajedno viđeni u javnosti nakon 47 dana, a fotoreporteri su primijetili da on i dalje nosi vjenčani prsten. Uprkos tome, mnogi fanovi smatraju da će oni obrzo okončati brak.

U priliog tome ide i čijenjica da je Jennifer na Instagramu lajkala objavu u kojoj je navedeno da ne možete izgraditi zdravu vezu s nekim ko nema integritet niti emotivnu sigurnost, ko ne poštuje vaše vrijeme, nema komunikacijske vještine niti poštuje samog sebe.

Podsjećamo, Jennifer i Ben su se počeli zabavljati 2001. Zaruke su otkazali 2004. Pomirili su se 2021. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Las Vegasu.