Ružan razvod
545

Izvor tvrdi da je Melina Džinović posramljena zbog Harisovih prozivki i da ne vjeruje šta se dešava

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Javnost svakodneno dobija uvid u jedan od najružnijih javnih razvoda na balkanskoj sceni o kojem se priča sedmicama.

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Pjevač je otvoreno u jednoj emisiji pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pjevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji.

"Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne vjeruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: 'Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare', rekao je blizak izvor.

"Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: 'Hvala ti ljubavi'... To moraš i da pokažeš nekim djelima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5000 eura (10.000 KM), da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000 eura (10.000 KM). Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen", ispričao je Džinović.