Tračevi sve glasniji
12

Izvor iz kraljevske porodice otkrio šta će Kate Middleton najvjerovatnije iduće uraditi

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Izvor iz kraljevske porodice je za britanske medije otkrio šta će Kate Middleton najvjerovatnije iduće uraditi.

Naime, naveo je kako će princeza govoriti o svom zdravstvenom stanju na idućem javnom događaju na kojem se bude pojavila.

"Ona i princ William su najotvoreniji kada su u kontaktu s javnosti. Vjerujem da će ona to tako i uraditi. Očekujem da posluša svoj instinkt i donese tu odluku. No, neće žuriti", dodao je.

Kao što je poznato, iz Buckinghamske palače su u januaru naveli da će ona ići na operaciju abdomena. Zatim su objavili kako je operacija bila uspješna i da će ostati u bolnici od 10 do 14 dana, nakon čega će se vratiti kući kako bi se dodatno oporavila.

S obzirom na to da ona dugo nije viđena u javnosti, počele su kružiti teorije vezane za njen "nestanak". Neki smatraju da ona ima ozbiljnih zdravstvenih problema, dok drugi misle kako je u porodici izbio skandal zato što ju je William navodno prevario.

Prije nekoliko dana je objavljena fotografija na kojoj Kate pozira s djecom, koja je očigledno lažna. Kate je nakon toga na Twitteru navela da se "previše zaigrala" tokom uređivanja fotografije.