Nakon incidenta
0

Izvinio se Chris Brown

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
R&B zvijezda Chris Brown, nakon što je prošle sedmice uhapšen pod optužbama za napad na jednu ženu, za koju se vjeruje da je njegova djevojka Rihanna, u nedjelju se javno izvinio zbog incidenta i tražio oprost.

Pjevač kojem je tek 19 godina, a već iza sebe ima hitove poput "Run It!" i "Forever" izjavio je: "Riječi ne mogu izraziti koliko mi je žao zbog svega što se desilo." Brown je zatražio pomoć svog pastora, majke i drugih koji ga vole i istakao kako je posvećen tome da, uz Božiju pomoć, postane bolja osoba.

Ipak, bilježi Reuters, pjevač nije spomenuo svog oca.

Policija i istraživači i dalje nisu objavili je li žrtva napada zaista bila Rihanna, ali je izvor Los Angeles Timesa potvrdio da je riječ o ovoj pop pjevačici, a brojni mediji su prenijeli te navode.

Brown se sam predao policiji, a istraga u ovom slučaju i dalje traje. Mediji su objavili da se incident dogodio kratko prije zabave na Beverly Hillsu, te da je 20-godišnjakinja zaradila brojne modrice na licu i povredu na usni.

"Većina onoga o čemu se špekulisalo na blogovima i u medijima je pogrešno. Iako bih volio više govoriti o tome, dok se slučaj ne okonča, sve što mogu reći je da nisam pisao nikakve poruke ni ostavljao postove na Facebooku, blogovima ili bilo kojem drugom mjestu", kaže Brown kojeg brani veliki broj kolega.