"I'm Just Ken"
73

Izvedba Ryana Goslinga oduševila publiku: Ovo je najbolji nastup na Oscarima svih vremena

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumac Ryan Gosling tokom ceremonije dodjele Oscara otpjevao je pjesmu "I'm Just Ken" iz filma "Barbie", a njegov nastup obilježio je zabavni dio programa dodjele najvažnijih filmskih nagrada.

Nastup je započeo sjedeći iza Margot Robbie, koja je utjelovila glavnu žensku ulogu u spomenutom filmu. Nakon što je došao na pozornicu, pridružili su mu se brojni plesači te Mark Ronson, poznati DJ i producent, koji je uz Ryana svirao gitaru.

Međutim, svi su bili iznenađeni kad je na scenu izašao i Saul Hudson, poznatiji kao Slash, legendarni gitarist grupe Guns 'N Roses'.

Odjeven potpuno u ružičasto Ryan je plesao, pjevao i silazio u publiku, a gledtelji u komentarima ovaj nastup nazivaju najboljom izvedbom na Oscarima svih vremena.

"Nevjerovatan nastup", "Ovo je bio najbolji trenutak na Oscarima", "Odradio je vrhunski posao", "Kakav show je priredio", "Ovo je najbolji nastup na Oscarima ikad", "Film mi se nije svidio, ali je ovaj nastup sjajan", samo su neki od komentara ispod snimke Ryanove izvedbe.