Iako usvaja još jedno dijete
0

Iznervirana Madonna otpustila dadilju

Sarajevo-x.com
Poznata pjevačica Madonna otpustila je dadilju usvojenog sina Davida Bandae onemogućivši joj da tokom otpusnog roka ostane u kući, već je dadilja Angela morala odmah spakovati svoje stvari i napustiti porodičnu kuću modne ikone, objavio je britanski Daily Mail.

Angela, koja je inače iz Australije, čuvala je Madonninog usvojenog sina, a s obzirom da popularna pjevačica uskoro namjerava usvojiti još jedno dijete dadilja se nadala dodatnom poslu u kući modne dive, no njene nade su raspršene kada joj je iznervirana Madonna kazala da napusti kuću istog trenutka.

"Angela je izgubljena. Ne može vjerovati da se to dogodilo, Madonna joj nije ostavila vremena ni da potraži drugi posao. Niko ne zna koji je tačan razlog otkaza", kazao je izvor blizak pjevačici dodajući da svi Madonnini uposlenici rade prekovremeno, sedam dana u sedmici bez mogućnosti odmora, te može biti da je dadilja Angela prigovorila 50-godišnjoj pjevačici, radi čega je ona "pobjesnila".

Modna diva nije mogla naći nezgodniji trenutak za otpuštanje dadilje, jer već za nekoliko mjeseci ona planira usvojiti još jedno dijete.

Izvor blizak američkoj pop pjevačici je kazao da je ona posljednjih dana nervozna zbog prikupljanja svih dokumenata koji su joj neophodni kako bi usvojila još jedno dijete iz Malavija.

Podsjećanja radi, kada je Madonna usvojila tada trinaestomjesečnog Davida, vlasti Malavija su je optužile da se koristi svojim statusom zvijezde, te zaobilazi tamnošnje zakone prema kojima beba mora najmanje 18 mjeseci biti s roditeljima.

"Ne znam kako će Madonna uspjeti uskladiti sve obaveze i pritom još čuvati djecu sada kad je ostala bez dadilje, no vjerovatno će ta obaveza pasti na leđa ostalih uposlenika u porodičnoj kući pop zvijezde", kazao je neimenovani izvor.

Madonnin glasnogovornik je za britanske medije izjavio da on ne želi komentarisati zbivanja u kući modne ikone, ali njoj su njena djeca pripritet, te ih ona sama sve vrijeme čuva.