Sve je moguće
290

Izgleda kao milion dolara, a koristi šampon za konje: Jennifer Aniston kune se u ovaj brend

DP
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nekada zaista nije potrebno puno novca kako biste izgledali kao holivudska diva, a Jennifer Aniston sada je to i potvrdila.

Jennifer Aniston je jedna od mnogih slavnih ličnosti koje zaslugu za svoju lijepu kosu duguje preparatu za konje, piše The Sun.

Na dodjeli SAG nagrada pokazala je svoje zlatne uvojke kada je primala priznanje za najbolju glumicu, a i ranije se klela u brend Mane ‘n Tail.

Naime, njihovi šamponi i regeneratori spadaju među najpopularnije proizvode za kosu na Amazonu, koji imaju stotine odanih korisnika, bez obzira na to što su proizvodi namijenjeni konjima.

Ima više od 1000 ocjena od pet zvjezdica na ovoj stranici za kupovinu, a ljudi se zaklinju da im je baš ovaj proizvod pomogao da transformiraju svoju kosu. Među silnim fanovima ovih proizvoda su i Kim Kardashian i Demi Moore.

U opisu proizvoda piše: "Namijenjeno ljudima i konjima za sjajnu, gustu i pravu kosu."

"Opremljen ovlaživačima i omekšivačima pomaže u održavanju sjaja i stabilnosti kose. Prirodna ulja pomažu u njezi kose", navodi se dalje u priopćenju.

Korisnice ovog preparata masovno dijele svoje fotografije prije i poslije njegovog korištenja i ne kriju  zadovoljstvo dajući mu najveće ocjene.

Jedna korisnica, koja se zove Natasha, napisala je da nema dovoljno riječi kojima bi nahvalili ovaj brend i da joj je, nakon samo devet mjeseci korištenja ovog šampona, kosa dosta gušća i sjajnija.

Druga korisnica, također je navela: "Ovaj je šampon jedan od najboljih koje sam ikada koristila. Koristila sam ga samo nekoliko puta, a moja je kosa već jača, sjajnija i gušća. Čula sam da ovaj šampon pomaže kosi da brže raste i sada mogu to i potvrditi. Nemojte očekivati da od Snjeguljice postanete Zlatokosa, ali primijetit ćete da kosa raste dosta brže nego ranije."

Pakiranje šampona i regeneratora možete kupiti preko Amazona za 9,99 funti, što je snižena cijena u odnosu na regularnih 12,98 funti.