Showbiz
0

Izgladnjuje li se Catherine Zeta-Jones?

Sarajevo-x.com
Zaštitni znak američke glumice Catherine Zeta-Jones oduvijek su bile zanosne obline kojima je plijenila pozornost gdje god se pojavi, no najnovije fotografije sa snimanja njenog novog filma "The Rebound" u New Yorku dokazuju kako je glumica drastično smršavila i izgubila svoje "draži".

Catherine, koja je u braku s holivudskim veteranom Michaelom Douglasom, jednom je rekla da je tijekom svoje trudnoće s prvim djetetom, sada sedmogodišnjim Dylanom, "jela dovoljno za cijeli Wales". Nakon rođenja drugog djeteta, kćerkice Carys, prije pet godina, glumica se podvrgnula svakodnevnom teškom treniranju kako bi svoje tijelo vratila u formu uoči snimanja mjuzikla "Chicago".

Catherine je često kritizirala "holivudske mršavice", glumice koje izgladnjivanjem slijede trend mršavosti, a tvrdila je da nikada nije bila pobornica dijeta te da jede onda kada je gladna.

No, zbog najnovijih fotografija 38-godišnje glumice mnogi su se zapitali je li se i Catherine prepustila trendu mršavosti, radi li se o nedostatku apetita ili je riječ o bolesti koju glumica skriva od javnosti i obožavatelja.

Bilo kako bilo, Catherine gradi svoju karijeru punom parom - osim "The Rebounda" očekuje snimanje još tri filma, "Law Abiding Citizen", "Racing the Monsoon" i "Stompanato".