Bogati i humani
105

Izet i Leyla Hajrović žive na visokoj nozi, luksuz i raskoš čine njihov stil života

Klix.ba
Bosanskohercegovački fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyla u posljednje vrijeme su u centru pažnje zbog luksuza u kojem žive. Ovaj par lud je za krpicama svjetskih modnih brendova pa ih se nerijetko može vidjeti obučenim od glave do pete u jednu modnu marku.

Izet Hajrović trenutno igra u Zagrebu, a par je svojim ekstravagantnim stilom privukao pažnju javnosti. Prije Zagreba su živjeli u Švicarskoj, a svaki slobodan trenutak koriste za putovaja širom svijeta.

Lejlini i Izetovi omiljeni brendovi su Moschino, Fendi, Balenciaga, Gucci i Louis Vuitton, a Leyla je naročito slaba na Hermes torbice koje ima u svim veličinama i oblicima, kao i u raznim bojama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dvadesetšestogodišnji Izet i njegova dvije godine starija supruga Leyla četiri godine su u braku. Iako Leylu smatraju samo suprugom bogatog fudbalera, Leyla je ipak poslovna žena koja radi u očevoj kompaniji u Švicarskoj na poslovima administracije i računovodstva.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

A osim brendiranih stvari Hajrovići su ljubitelji putovanja i dobre hrane pa svaki slobodan trenutak koriste kako bi otputovali u neki novi grad i neko novo mjesto, posjetili lokalni restoran i doživjeli tamošnji način života.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

A osim što su bogati i žive na visokoj nozi, Hajrovići su i humani pa su odlučili renovirati Odjel pedijatrije u Bolnici Travnik.

Foto: Instagram
Foto: Instagram