RNB Confusion
0

Izabrane sarajevske RnB Angelsice

Sarajevo-x.com
U proteklih sedam dana samo na portalu Sarajevo-x.com mogli ste glasati za RnB Angelsice, djevojke koje predstavljaju zaštitni znak jednog od najpopularnijih regionalnih klupskih programa RnB Confusiona.

Iako je prvobitno planirano da samo osam od deset djevojaka postanu RnB Angelsice, na osnovu vaših glasova, RnB Confusion Team je odlučio da svih deset djevojaka postanu zvanične sarajevske RnB Angelsice. Naime, u dosadašnjoj suradnji svih deset djevojaka je pokazalo profesionalnost na zavidnom nivou i privrženost cjelokupnom projektu, pa je RnB Confusion Team uvidio da je u interesu projekta da svih deset djevojaka i same postanu dio RnB Confusion tima.

RnB Angels čine: Amina Velagić, Danira Avdić, Elma Osmanović, Erna Saljević, Jasmina Hasimbegović, Jasmina Šarenkapa, Lea Uzunović, Nejla Kalajdžisalihović, Hana Sirćo i Sanela Điver. Rezultate glasanja za sarajevske RnB Angelsice možete pogledati na www.sarajevo-x.com/rnbangels.

Prvi RnB Confusion party u Sarajevu održati će se 5. novembra 2009. godine u sarajevskom Central cafe-u. Nakon Zagreba, Beograda i Skoplja RNB Confusion spreman je osvojiti i sarajevsku publiku.

Oni koji ne propuste Grand Opening RnB Confusiona imat će priliku prvi da vide RnB Angelsice na djelu, koje obećavaju da dobar provod te noći neće izostati.