Na odmoru u Grčkoj
63

Ivanu Knoll napala nepoznata žena: Prijetila je da će me ubiti jer me njezin dečko pogledao

D. J.
Foto: instagram
Foto: instagram
Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll doživjela je neugodno iskustvo na odmoru u Grčkoj kada ju je žena napala u jednom restoranu.

Razlog tome je, kako je objasnila na svom Instagram storyju, ni manje ni više nego činjenica da je partner žene koja je napala Ivanu, odmjeravao atraktivnu navijačicu.

"Jučer navečer me na piću s prijateljima napala nepoznata žena u četrdesetima, a mislila sam da mi zaštitari ne trebaju u ovoj lijepoj, sigurnoj zemlji. Razlog zašto me napala je taj što me njezin partner gledao kad sam ušla u bar. Čekala me sama u kafiću tri sata dok nisam završila i napala me. Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i udaljila je od mene. Bila je toliko luda da je rekla da će me 'ubiti'. Dobra stvar je što je policija došla nakon sat vremena", napisala je Ivana između ostalog i otkrila da je žena privedena.

Potom je upitala je žene kako mogu biti toliko zle i ljubomorne.

"Kako ne razumiješ da uvijek negdje postoji žena koja je ljepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspješnija od druge. Što prije to prihvatite, to ćete postati sretnija i bogatija verzija sebe, bit ćete potpuni, a ne ljubomorni. Nemojte se cijeniti po muškarcu, jer oni su tu samo da vam daju snagu", zaključila je Knoll.