Hrvatska novinarka
52

Ivana Paradžiković nakon presude: Sin me učio kako da od četkice napravim nož

I. S.
Foto: Pixsell/Luka Štanzl
Foto: Pixsell/Luka Štanzl
Novinarka Ivana Paradžiković otkrila je šta joj je sin Hugo rekao nakon što ju je Općinski sud u Osijeku nepravomoćno osudio na 10 mjeseci uvjetnog zatvora povrede tajnosti postupka.
Osuđen je i novinar Ivan Čorkalo. Naime, kako se navodi u presudi, njih dvoje su 2019. godine u emisiji "Provjereno" objavili detalje sudskog postupka u kojem je žrtva seksualnog nasilja bila maloljetna osoba te otkrili identitet žrtve.

Ivana je na Instagramu objavila fotografije sa sinom te ispričala kako je on reagovao nakon vijesti o presudi.

"Stavio je maramu na glavu, ona gangsterska fora kao Snoop Dogg i učio me kako da od četkice za zube napravim nož za kopanje rupe dok budem bježala iz zatvora. I da, snimit će mi zvuk usisivača, o kojem sam by the way ovisna pa kad ćeliju budem morala mesti metlom da mogu slušati zujanje svog Dysona", navela je.

Našalila se da će joj on švercovati Domestos u malim bočicama zato što je smiruje miris čistoće.

"Priznao mi je kako su zapravo komandirke u zatvoru naje*ale jer ne znaju da im dolazi generalka koja će ih sve tamo postrojiti. Tako da prekjučer, osim što sam plakala od ganuća jer mi je vojni invalid rekao kako bi mi poslao svoje ratno ordenje, brojni mladi kako sam ih inspirisala da studiraju novinarstvo, potpuni stranci koji su podijelili najintimnije trenutke života kada sam im ja odigrala neku važnu ulogu... plakala sam i od smijeha. Zbog ovog lika. Mog čuda uz kojeg se sada osjećam tako sitno, a imam 17 centimetara", napisala je.

Dodala je da mu je jučer bio imendan i da je fotografija nastala "čistom emotivnom ucjenom".

"Ime mu znači razum, misao, razumnost, umnost, a ja bih u njegovom slučaju značenju dodala i urnebesna duhovitost. Hvala vam svima na svakoj riječi ohrabrenja. Ne brinite, glava nije dolje, prkosno i ponosno i dalje koračam s osmijehom od uha do uha", zaključila je.