"Izvini Španijo"
101

Ivana Knoll u novom izdanju zaplesala pred utakmicu Hrvatske i Španije

L. R.
Ivana Knoll (Foto: Pixsell/Goran Stanzl)
Ivana Knoll (Foto: Pixsell/Goran Stanzl)
Poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll i danas će bodriti nogometnu reprezentaciju Hrvatske, a tim povodom odlučila je zaplesati i pokazati modnu kombinaciju koju će nositi na tribinama.

Inače, danas će se u Rotterdamu održati utakmica u kojoj će nogometna reprezentacija Hrvatske igrati protiv Španije u finalu Lige nacija.

Ivana Knoll je tim povodom odlučila podijeliti video gdje je u atraktivnom izdanju zaplesala uz jedan od najvećih hitova na španskom jeziku "La Bamba", koju izvorno izvodi pjevač Ritchie Valens.

"Izvini Španijo", pisalo je u njenoj objavi na Instagramu.

Ona se ovaj put odlučila naglastiti dekolte tako što je preko bijele majice odjenula top s prepoznatljivim crvenim i bijelim kockicama. Odjenula je i kratku bijelu suknju koja na gornjem dijelu ima šal s kockicama, a dodala je i duge rukavice u istim bojama.

Podsjećamo, Knoll je nedavno u Rotterdamu bila napadnuta kada se nakon više neuspjelih pokušaja, odbila fotografisati s jednim navijačem zbog kojeg je morala intervenisati i nizozemska policija. Međutim, taj incident nije pokvario njeno raspoloženje te je kasnije viđena kako veselo bodri reprezentaciju.