Popularna navijačica
169

Ivana Knoll pohvalila se da je kupila svoj prvi stan u Miamiju: Nije velik, ali je moj

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knoll kupila je stan u Miamiju koji će biti njezina baza, a time se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu.

Najpoznatija hrvatska navijačica rodom iz Čapljine pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kupnjom vlastitog stana u Miamiju, gdje živi i radi već neko vrijeme.

"Upravo sam kupila svoj prvi stan u SAD-u. Nije velik, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek ću biti zahvalna svom tati koji me odgojio da budem samostalna, još od djetinjstva. Prije nego što sam došla u Miami, znala sam da će to biti moja baza, ali samo baza. Jer ova buntovnica nema stalnu adresu", napisala je Ivana uz fotografije iz svoje nove nekretnine.

Podsjećamo, Ivana je nedavno dobila kritike nakon što su objavljenje njene neobrađene fotografije s utrke američkih punokrvnih konja Pegasus u Južnoj Floridi. Na negativne komentare nije odgovorila. Nedavno požalila na kolege koje su navodno ljubomorne na nju.

"Vi nastupate u garaži, a ja sam predodređena za velike stvari jer imam veća mu*a od sviju vas zajedno. S ljubavlju, DJ-ica Knoll Doll. Odbijam milione dolara jer neću da otvorim OnlyFans", između ostalog je napisala.