"Katar je otvoreniji"
73

Ivana Knoll o svom boravku u Dubaiju: Ljudi me napadaju zbog neprikladnog odijevanja

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najpoznatija hrvatska navijačica rodom iz Čapljine, a odnedavno i DJ-ica, Ivana Knoll trenutno boravi u Dubaiju, a već po samom dolasku požalila se pratiteljima da se svakodnevno susreće s problemima vezanim uz njezino odijevanje.

Usporedila je Ujedinjene Arapske Emirate s Katarom gdje je boravila tokom Svjetskog nogometnog prvenstva i rekla kako joj se Katar činio puno otvoreniji.

"Hej ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram priznati da me potpuno iznenadila činjenica da je Katar otvoreniji od Dubaija. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema", rekla je Knoll u videu na Instagram storyju pa se osvrnula na jednu situaciju s plaže.

"Imala sam snimanje na plaži. Nosila sam sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka žena je došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti, da me gledaju njezina djeca. Šta se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne razumijem", ispričala je Knoll.

Ivana je stigla u Dubai nakon Los Angelesa gdje je već imala nekoliko muzičkih gaža.

Inače, u oktobru je razveselila pratitelje vijestima kako ulazi u muzičke vode. S pratiteljima na Instagramu tada je podijelila snimku iz studija na kojoj sjedi za stolom na kojemu se nalazio laptop s kojeg je puštala muziku, a kasnije je objavila i fotografiju pred mikrofonom.

"'Kuham' svoju pjesmu", napisala je tada.

Pjesmu još uvijek nije objavila, ali zato je već odradila nekoliko gaža na kojima je puštala muziku.