|

Irina Shayk: Vjerujem u ljubav i brak, žene mogu sve podnijeti

Irina Shayk: Vjerujem u ljubav i brak, žene mogu sve podnijeti
24
E. LJ.
12.7.2019. u 22:04
14
komentara
24

dijeljenja
Irina Shayk: Vjerujem u ljubav i brak, žene mogu sve podnijeti Foto: EPA-EFE
Ruska manekenka i model Irina Shayk je u intervjuu za Harper’s Bazaar otvorila dušu i progovorila o osjećanjima, prvi put nakon što je prekinula s Bradleyjem Cooperom.
Odgovarajući na pitanja koja su joj proteklih mjeseci mnogi željeli postaviti, Irina je rekla kako i dalje vjeruje u ljubav i brak.

"Mislim da je to normalno. Ako nešto nemate to želite imati. Privuče vas ta neka zavjesa iza koje ne znate šta je i jako želite otvoriti je i saznati. Naravno da vjerujem u brak. Nisam tip osobe koji bi bio protiv institucije braka", rekla je.

Osim o vezi s Copperom, govorila je i o majčinstvu.

"Da biste bili spremni za majčinstvo, morate biti potpuno svoji. U suprotnom ćete cijeli život provesti u laži", rekla je.


S obzirom na to da raskid Irine i Bradleyja najteže pada njihovoj kćerki Lee de Seine, popularna maneknka ističe da se trudi biti tu za nju i biti što bolja majka svojoj kćerki.

Na komentare da žene trebaju promijeniti način djevlovanja i odijevanja nakon što postanu majke oštro je odgovorila.

"Recite mi jedan razlog zbog kojeg trebam nositi duge suknje samo zato što sam majka. Zašto bih se trebala promijeniti samo zato što sam rodila?", upitala je.

Na kraju je naglasila kako žene mogu sve podnijeti.

"Žene mogu odgajati djecu, ići na posao, a kada se vrate kući mogu kuhati, čistiti i obavljati teške poslove. Žene zaista mogu sve podnijeti", rekla je Shayk.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...