Ruska ljepotica otvorila dušu
0

FOTO / Irina Shayk: Previše sam elegantna za Playboy

Sarajevo-x.com
Irina Shayk: Nisam hejterka, volim lijepe žene
Irina Shayk: Nisam hejterka, volim lijepe žene
Ruski model Irina Shayk otvorila je dušu u razgovoru za magazin Esquire te govorila o tome da je ne zanimaju magazini za koje bi se morala potpuno skinuti, o tome šta je privlači na muškarcima, kao i koje su to žene, prema njenom mišljenju, najseksi na svijetu.

Irina je tako istakla da je ona previše elegantna da bi se skinula za magazin Playboy. Lijepa Ruskinja, u što smo se mogli uvjeriti nebrojeno puta, nema ništa protiv golišavih fotografija, ali tvrdi da se nikada ne bi fotografisala potpuno gola. "Nikada to ne bih uradila za Playboy. Da, ja reklamiram intimno rublje, ali sa stilom. Playboy mi je prošle godine ponudio mnogo novca, ali sam im rekla da nema ništa od toga", kaže Irina.

"Uredu, Naomi Campbell i Claudia Schiffer su to učinile. Ali učinile su to na kraju svoje karijere, i to na elegantan način. Svjesna sam da sam djevojka za naslovnice, međutim, ne zanimaju me časopisi te vrste", dodala je ona. Irina je također govorila i o nesalomljivom ruskom duhu.

"Ne možete slomiti ruski narod, znate. Jer mi smo navikli na zimu i snijeg i vrlo smo otporni", objasnila je ljepotica. Zaručnica jednog od najboljih nogometaša današnjice Ronalda, otkrila je i šta je to privlači na muškarcima.

"To mogu biti različite stvari. Međutim, kada vidim muškarca na ulici, obratim pažnju na njegove cipele i njegove ruke. Sviđa mi se kada muškarac ima dobre cipele. Također, volim da je simpatičan i pametan i, naravno, da ima smisla za humor", otkrila je Irina. Na kraju je dodala kako su, prema njenom mišljenju, modeli Cindy Crawford i Naomi Campbell najseksi žene na svijetu.

"Neću se naravno zaljubiti u neku od njih, ali volim lijepe žene", zaključila je Irina.