Zakuhava se
81

Irina Shayk prestala pratiti Lady Gagu na Instagramu, izvori tvrde da je umorna od glasina

Klix.ba
Foto: GoffPhotos
Foto: GoffPhotos
Iako mnogi vjeruju da je riječ samo o glumi, ne može se sporiti da su Bradley Cooper i Lady Gaga medijima i publici dali materijala za razmišljanje o njihovom odnosu. Na sve to, čini se, nije ostala ravnodušna ni Irina Shayk koja je Gagu prestala pratiti na Instagramu.

Prestanak praćenja na Instagramu ne bi imao neko veliko značenje da nije riječ o Irini i Gagi koje su pod budnim okom javnosti u ljubavnom trouglu s Bradleyjem Cooperom.

Irina se do sada nije oglašavala glede odnosa Gage i Coopera, ali izvori tvrde da joj je "puna kapa" glasina i nagađanja te da jedva čeka da se cijela situacija završi. Kao neko ko je već dugo u svijetu showbizza Irina je navikla na širenje glasina i neistina, a već se ranije nosila s nagađanjima o varanju. Tada je bila u vezi s fudbalerom Cristianom Ronaldom koji ju je prevario s nekoliko drugih manekenki te su prekinuli nakon pet godina veze.

Nastup Gage i Coopera na dodjeli Oscara ostao je zapamćen kao veoma prisan i dirljiv. Iako su Irina i Gaga viđene kako se grle na dodjeli nagrada, mediji The Sun i Daily Mail prenose kako ju je Irina prestala pratiti na Instagramu još i prije dodjele Oscara.

Eksperti koji tumače pokrete tijela izjavili su kako Irina ne bi trebala biti potpuno mirna, jer su dodiri između Coopera i Gage ipak bili "malo previše". Strani mediji prenose kako su Irina i Cooper viđeni u javnosti dan nakon dodjele Oscara te da nisu djelovali sretno i zadovoljno.