Raskrvario čelo
0

Internetom kruži reakcija: Megan Fox stajala iza zaručnika kada je razbio sebi čašu od glavu

I. B.
Megan Fox i njen zaručnik u posljednje vrijeme iznenađuju svojim bizarnim postupcima
Megan Fox i njen zaručnik u posljednje vrijeme iznenađuju svojim bizarnim postupcima
Machine Gun Kelly, zaručnik glumice Megan Fox, iznenadio je svoje obožavatelje kada je u toku nastupa razbio sebi čašu od čelo i krvav nastavio pjevati. Internetom sada kruži i reakcija njegove zaručnice koja očito nije bila oduševljena onim što vidi.

Fotografije krvavog Machine Gun Kellyja danas ne prestaju kružiti internetom, a sada je poznato i kako je reagovala njegova zaručnica koja se u tom trenutku nalazila iza repera.

MGK je nastupao na afterpartyju u New Yorku u utorak, a na snimci koja je podijeljena na TikTok prikazana je Megan kojoj nije bilo svejedno što svjedoči jednom onakvom prizoru.

Zvijezda Transformersa pozorno je promatrala svog budućeg supruga koji je razbjesnio obožavatelje, a kada je razbio flašu u predjelu svojih obrva, glumica je rukom prekrila usta.

@thetcup #mgk #meganfox #fyp #healthadepopit ♬ original sound - TheTcup

Prije nego je snimak prekinut, prikazano je i kako je Megan stavila ruku na rame svoga zaručnika, a neki su protumačili i kako glumica izgleda "kao da je završila sa svojim dečkom".

Pjevač je kasnije na svom Instagramu podijelio i svoju fotografiju gdje je vidno ozlijeđen, s opisom: "NYC, ti si moje krvavo Valentinovo".

Ispod su se nizali brojni komentari, a među njima i onih koji su muzičaru poručili da "potraži pomoć".

Inače, Megan i MGK od samog početka veze poznati su po nizu kontroverzi, a one kojima su najviše šokirali javnost su Meganin bizarni ritual ispijanja krvi svog zaručnika, kao i njen kombinezon sa rupom u predijelu međunožja koju je "izrezala kako bi mogla imati odnose sa svojim dečkom".