Našla se na udaru kritika
53

Influenserica tvrdila da ne zna za koga glasati, pratitelji je razotkrili: Nalazi se na Vučićevom spisku

I. S.
Foto: Instagram/vanjaveljic.official
Foto: Instagram/vanjaveljic.official
Srbijanska influenserica Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana, je nedavno objavila snimak na kojem govori da ne zna za koga glasati, a onda se našla na udaru kritika pratitelja koji su je uhvatili u laži.

"Sad nešto razmišljam. Uopće mi nije jasno kako mi koji se ne razumijemo u politiku i moramo da izađemo na glasanje... Kako ja da znam za koga da glasam kad ovi ostali nikad nisu vodili našu državu i ne znam kako bi bilo s njima? Je l' ima tu neki probni period? Ne razumijem uopće. Postoji li neki spisak šta će oni da promijene? Može li neko da napravi taj spisak ako ne postoji?", kazala je.

Dodala je da je možda ipak najsigurnije da ostane sadašnji predsjednik Srbije jer "znaju kako je".

"Nemam pojma, stvarno nemam drugo objašnjenje. Suludo mi je da glasam za nekog, a šta ako je s njim gore? Šta ćemo onda? Onda će vam oni biti krivi. Stvarno ne znam šta da vam kažem. Vama čovjek ne može ugoditi", rekla je.

No, pratitelji su ubrzo otkrili da se ona zapravo nalazi na listi ljudi koji su podržali Vučićev SNS.

"Ona fol ne zna za koga da glasa, ali sigurno zna kome da potpiše podršku po brojem 45. Otpad", naveo je korisnik Twittera.

"Čim neko počne sa 'Ne razumijem se u politiku...', meni je uglavnom jasno za koga je", "Nema njoj pomoći", "Zezajte se vi s njom, ali za dan - dva eto nje da vodi jutarnji program na Pinku", također su neki od komentara.