Humanitarna akcija
946

Influenserica Leyla Hajrović posjetila bolnicu u Travniku i uručila djeci poklone

I. S.
Foto: Instagram/leylahajrovic
Foto: Instagram/leylahajrovic
Leyla Hajrović, influenserica i supruga nogometaša Izeta Hajrovića, posjetila je odjel pedijatrije Bolnice Travnik i obradovala mališane poklonima.

Njih dvoje su 2018. godine prikupili sredstva za potpuno renoviranje ovog odjela. Leyla je na svom Instagram profilu navela je kako se ovaj put željela fokusirati na kupovinu igračaka i slatkiša.

"Sobe izgledaju prijatnije nakon što smo zamijenili madrace stare 20 godina, stavili nove posteljine i okrečili. Drago mi je što ih dobro održavaju", navela je.

Ekrem Mrakić, glavni tehničar u Bolnici Travnik, uručio je zahvalnicu bračnom paru Hajrović, kao i Jasmini Fajkić, čijim posredovanjem je Leyla i došla u priliku da ulaže u ovu zdravstvenu ustanovu.

U sklopu ove humanitarne akcije posjetila je i prostorije udruženja Sreća za sve, koja pruža podršku djeci s poteškoćama u razvoju.

"Volim biti dio ovakvih akcija i pobrinuti se da pokloni dođu u prave ruke. Objavljujem ovo javno jer želim biti transparentna kako biste i vi razmislili da se pridružite našem projektu", između ostalog je napisala.

Ukoliko i vi želite pomoći, to možete učiniti putem Instagram stranice spomenutog udruženja.