Nastavak "drame"
198

Influenser koji je tražio novac za stan se požalio da ga saradnici napuštaju: To je poražavajuće

I. S.
Foto: Instagram/veseleen
Foto: Instagram/veseleen
Srbijanski influenser Vladimir Zvekić (Veseleen), koji je nedavno od pratitelja tražio da mu uplate novac za stan, požalio se da ga saradnici napuštaju.
Na Instagram storyju naveo je da ga je pozvala djevojka s kojom je do sada dogovarao saradnje s određenim brendovima i rekla mu da su odlučili da sve obustave.

"Ne žele da se povezuju sa mnom, što je ok, naravno. Njihov izbor i odluka, apsolutno, ali je poražavajuće. Majku mu, ti mene, na kraju krajeva, angažuješ zbog mojih ljudi? Slažem se da je situacija osjetljiva, ali valjda istražiš sve? Vidiš ko tu kosi, a ko vodu nosi?", naveo je.

Foto: Instagram/veseleen
Foto: Instagram/veseleen

Zvekić svoje razočarenje zbog otkazanih saradnji nije skrivao.

"Shodno tome odlučiš da li želiš, baš u tom trenutku, da pokažeš povjerenje koje se gradilo godinama i time, ne samo meni, već i ljudima pokažeš šta je ispravno, ali dobro... Ne ljutim se, ali sam razočaran. To je lako provjerljivo, ali hajde...", dodao je.

Foto: Instagram/veseleen
Foto: Instagram/veseleen

Zahvalio se onima koji su stali na njegovu stranu i pomogli mu da "odvoji žito od kukolja".

"Kako je krenulo, prijatelji, bit ćemo sami protiv svih, ali nije kao da je to nešto novo. Vidjet ćemo ko će ostati ovdje sada i baš se radujem tome, iskreno. Još se na kraju poteglo pitanje da mi refundiraju za uloženo vrijeme, trud, produkciju i materijale koje sam dostavio? Naravno da hoćete", između ostalog je napisao.