Beyonce
0

"Imam obline na pogrešnim mjestima"

Sarajevo-x.com
Američka R&B pjevačica i glumica čitateljima britanskog tabloida The Sun priznala je kako se, kada se nađe među gomilom ljudi, vrlo često postidi zbog svoje zaobljene tjelesne figure. Kao razlog tome navela je činjenicu da u djetinjstvu nije imala "normalan društveni život".

Supruga muzičkog mogula Shawna Coreyja Cartera svima dobro poznatog kao Jay-Z bila je, čini se, raspoložena za razgovor, te je veoma iskreno prokomentarisala vlastiti fizički izgled. "S ovakvom guzom sam se rodila, ali ponekad prolazim kroz različite faze kao i svaka druga žena. Volim svoje obline, ali nekada se zaoblim na pogrešnim mjestima", kazala je.

"Poslije novogodišnje zabave redovno vježbam na stepenicama, jer su to najbolje vježbe za guzu. U januaru svake godine počnem intenzivno vježbati, što potraje tri mjeseca i onda opet napravim dugu pauzu", objasnila je bivša članica nekada veoma uspješne ženske grupe "Destiny's Child", koja je ove godine nominirana u čak devet kategorija za dodjelu MTV-jevih muzičkih video nagrada.