Šta je istina
1

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o napisima da su u vezi

I. S.
Foto: Pixsell/Matija Habljak - Instagram/jovana___pajic
Foto: Pixsell/Matija Habljak - Instagram/jovana___pajic
Marija Šerifović i njena kolegica Jovana Pajić gostovale su u "Ami G Show" u kojem su, između ostalog, govorile o napisima da su u ljubavnoj vezi.

Naime, ove glasine su se počele širiti zato što njih dvije provode dosta vremena zajedno. Jovana je ranije bila u braku s Aleksandrom Cvetkovićem Saletom iz Tropico Banda.

"Pošto ste Jovana i ti napokon ovdje sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu sretni i zadovoljni, da li ste vas dvije u vezi?", upitala ih je voditeljica Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija rekla:

"Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l' vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se s tim prestane. Neće imati ko više na slavu da mi dođe. Molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?!", navela je.

Na kraju je ponovo rekla da s tim hitno prestanu. Zatim se u razgovor uključila Jovana.

"Moram da priznam da nam je genijalna za--bancija na tu temu. Toliko se šalimo pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno", kazala je.