Javio joj se i Houdek
53

Ilma Karahmet prisjetila se pobjede u hrvatskom showu "Zvijezde": Ponosno nosim tu titulu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka pjevačica Ilma Karahmet prisjetila se na svom Instagram profilu pobjede u hrvatskom showu "Zvijezde" koju je odnijela prije četiri godine.

Pjevačica je podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim mentorom Jacquesom Houdekom.

"S ponosom nosim titulu pobjednice prestižnog muzičkog showa 'RTL Zvijezde'. Zadovoljstvo se prisjetiti godišnjice te spektakularne večeri kada sam osvojila simpatije sjajnog žirija i mnogobrojne publike u Hrvatskoj. Također bih se osvrnula na predivnu saradnju s mojim uvaženim mentorom Žakom Houdekom s kojim sam ostvarila uspješnu saradnju te koja je na kraju rezultirala pobjedom. Sama saradnja je iznjedrila divnu pjesmu koju je za mene komponovao Žak, pjesmu 'Podižem glas'"; započela je Ilma svoju objavu.

"Posebno mi je zadovoljstvo što za mene nije sve stalo na samoj pobjedi, već sam nakon pobjede nastavila graditi svoju solističku karijeru, gdje sam snimila nekoliko hitova koji se pjevaju širom regije, na mojim koncertima, mnogim takmičenjima i slušaju se na regionalnim radijskim stanicama. Još mogu reći da to nije sve od mene i da je u pripremi još mnogo vrhunskih pjesama koje jedva čekam podijeliti sa svojom dragom publikom", napisala je Ilma između ostalog i zahvalila se svojoj publici.

"Sve zasluženo", poručio joj je pjevač Amel Ćurić.

"Bravo Ilma... Samo nastavi tako i dalje. Imaš veliki potencijal za svijet", dodala je jedna pratiteljica.

U komentarima se javio i Jacques.

"Predivna moja Ilma! HVALA TI. Uvijek uz tebe, samo piči", poručio je pjevač.

Inače, Ilma je u spomenutom showu osvojila 100.000 kuna odnosno oko 26.000 KM, a svojim glasom oduševila je i poznati dizajnerski dvojac brenda "DSquared2" kojima je nedavno zapjevala na prijemu u Milanu.