Pjevačica u centru pažnje
735

Ilma Karahmet i slavni "DSquared2" dvojac izašli u noćni provod, javio se i njen suprug

I. B.
Ilma Karahmet i DSquared2 dvojac posjetili beogradski klub
Ilma Karahmet i DSquared2 dvojac posjetili beogradski klub
Mlada pjevačica iz Kiseljaka Ilma Karahmet i dobro poznati dvojac Dean i Dan Caten iz brenda "DSquared2" proveli su još jednu noć u zajedničkom društvu, a da im uživanja nije nedostajalo pjevačica je pokazala na svom Instagramu.
Ilma, Dean i Dan ovoga puta su izašli u noćni provod posjetivši jedan beogradski klub. Zajedno su uživali u piću, muzici i dobrom raspoloženju, a sudeći po videu, mlada pjevačica bila je u centru pažnje.
"Divna noć sa mojim omiljenim DSquared", napisala je.

Ispod su se nizali komentari, a pored onog kojeg su joj uputili slavni dizajneri, stigao je i komentar od Ilminog supruga Sedina Lakače koji joj je vjerna podrška u svemu.

"Ponosan sam na tebe ljubavi", napisao je on.

Ilma je pokazala i dio svog stajlinga te noći, a izabrala je crnu haljinu bez rukava, koju je u neka doba "začinila" ružičastim ukrasom na glavi.

Da je Ilma impresionirala ovaj modni dvojac, podsjećamo, nije nimalo nepoznato.

Lani u septembru objavljivala je video gdje u njihovom društvu pjeva Lady Gagin hit "Always Remember Us This Way", a zatim je krajem godine pažnju privukla i svojim odlaskom u Milano. Ilma je, tada, bila gošća na prijemu u njihovom domu, a tada je prvi put zapjevala i na italijanskom.

"Presretna sam zbog svega, a mojoj sreći nema kraja. Nekada pomislim da su neke stvari samo san, ali ipak se dese kada se najmanje nadam", napisala je tada između ostalog.