Sinoć u Londonu
0

Iglesias strastveno ljubio djevojku iz publike

Sarajevo-x.com
Poznati pjevač Enrique Iglesias sinoć je oduševio publiku nakon što je na pozornicu pozvao nepoznatu plavušu i strastveno je poljubio.

Londonski koncert španjolskog pjevača Enrique Iglesiasa bio je kao i uvijek rasprodan do zadnjeg mjesta, a osiguranje se, također po običaju, moralo boriti s masom obožavateljki koje se žele približiti slavnom Enriqueu.

No, ovaj put, sam pjevač je na pozornicu pozvao 17-godišnju Mariu Carroll i strastveno je poljubio nakon što je u zagrljaju s Carroll otpjevao pjesmu 'Hero', inače veliki hit slavnog Španjolca.

Pjevač je i prije na pozornicu pozivao obožavateljke, a prošle sedmice je također uhvaćen kako se strastveno ljubi s 28-godišnjom Alison Smith koja je kao nagradu na jednom natjecanju dobila susret s Iglesiasom.

Enrique Iglesias trenutno na evropskoj turneji promovira svoj novi album, a proteklih sedam godina bio je u vezi s ruskom teniserkom Anom Kournikovom.

Prošli mjesec mediji su pisali da je teniserka izbacila pjevača iz njihovog zajedničkog doma na Floridi, ali pjevač je izjavio da se radi samo o prolaznoj svađi.