Prati razvoj girl sastava
0

Iduće godine premijera mjuzikla o Beyonce i grupi Destiny's Child

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Mathew Knowles, otac sve prisutnije u javnosti Beyonce, nedavno je izjavio da će 2020. godine biti predstavljen mjuzikl o radu girl grupe Destiny's Child s posebnim fokusom na uspon njegove kćerke, prenosi NME.

On je istakao kako bi ovaj mjuzikl trebao ponuditi iskren pogled iza scene na to kako je nastala i kako se razvijala jedna od najvećih girl grupa svih vremena.

"Survivor: The Destiny's Child Musical" bit će ispričan iz perspektive Mathewa Knowlesa i pratit će grupu od njenih skromnih početaka sve do vrhunca njihove slave.

"Imam osjećaj da je vrijeme da svijetu pružim priliku da čuje, vidi i osjeti pobjede i neuspjehe koje sam imao kao muž, otac i menadžer koji je rizikovao sve u potrazi za ispunjenjem snova, kako mojih tako i ljudi koji su me okruživali", dodao je Mathew Knowles.

Mjuzikl bi premijerno trebao biti prikazan u Hustonu 2020. godine u nadi da će doći do daski Broadwaya i londonskog West Enda.

U međuvremenu je Beyonce iznenadila fanove objavom novog live albuma koji će pratiti Netflixov dokumentarac o njenom djelovanju "Homecoming".